Pagina-navigatiestructuur
Spring naar het einde van metadata
Ga nar het begin van metadata

Het afsluiten van een bewerkersovereenkomst is verplicht als u van de producten en diensten van Zermelo gebruik wilt maken. Door deze overeenkomst heeft u de zekerheid dat wij op een goede manier met de (persoons)gegevens omgaan. De overeenkomst is gebaseerd op de standaard model-bewerkersovereenkomst 2.0 die mede door de VO-Raad is opgesteld. Doordat dit een standaarddocument is bent u minder tijd kwijt aan de beoordeling, en hoeft u geen aanpassingen met ons af te spreken. Meer informatie kunt u vinden op privacyconvenant.nl.

Het afsluiten van een bewerkersovereenkomst gaat als volgt:

  1. U gaat naar http://www.zermelo.nl/content/bewerkersovereenkomst.php.
  2. U voert hier een aantal gegevens in en print de overeenkomst.
  3. Nadat u deze heeft getekend scant u deze in en mailt u het document naar info@zermelo.nl.

Meldingen in het portal

Het kan zijn dat u een melding krijgt in het portal over de bewerkersovereenkomst. Dit kan een van de volgende meldingen zijn:

  1. Het is niet bekend of voor dit portal een bewerkersovereenkomst is afgesloten met Zermelo. Dit bericht kan getoond worden op het moment dat uw portal net is aangemaakt, en de gegevens over het wel/niet aanwezig zijn van een bewerkersovereenkomst nog niet zijn bijgewerkt. Als dit bericht langere tijd blijft staan dient u contact met ons op te nemen.
  2. Uw school heeft volgens onze administratie geen bewerkersovereenkomst met Zermelo afgesloten. Voor zover wij weten is er geen bewerkersovereenkomst afgesloten. U kunt er een afsluiten met bovenstaande instructies. Heeft u wel een bewerkersovereenkomst afgesloten? Dan vragen wij u om contact op te nemen met de helpdesk.

Deze meldingen zijn alleen zichtbaar voor beheerders.

Op deze pagina

Zie ook

  • Geen labels