Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Welkom op ons platform voor onderwijs op afstand.

Het coronavirus houdt Nederland in z’n greep en dat zorgt voor een unieke uitdaging voor scholen. Hoe organiseren we onderwijs op afstand op een goede manier?

Op deze centrale plaats delen we graag tips en ideeën over het maken van aangepaste roosters en schoolexamenroosters. 


Anderhalvemeter onderwijs

Hoe kunt u als school onderwijs faciliteren als een deel van de leerlingen weer naar school mag? Zermelo biedt de oplossing: leerlingen verdelen om onderwijs op anderhalve meter afstand mogelijk te maken.

Wij hebben een artikel voor u geschreven om onderwijs op anderhalve meter afstand mogelijk te maken: Leerlingen verdelen in gelijke groepen voor 1,5 m onderwijsConsultancy en cursussen

Wij denken graag met u mee om het onderwijs zo goed mogelijk te organiseren. Heeft u specifieke ondersteuning nodig, neem dan contact op met uw accountmanager of de helpdesk.

Zermelo geeft haar cursussen ook op afstand. Hoe was deze omschakeling voor onze eigen cursusleiders? Lees hier het interview.


Helpdesk 

Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen met onze helpdesk. We zijn vijf dagen per week beschikbaar via de mail (helpdesk@zermelo.nl) of de telefoon (071 524 0086).


Onderwijs op afstand

Hoe zou u een aangepast rooster kunnen maken? We hebben drie scenario's uitgewerkt om uw rooster aan te passen op het online onderwijs. 

Ook hebben we een overzicht van externe artikelen over dit onderwerp.

Hier vindt u handige informatie voor het maken van aangepaste lesroosters:

Wat doen andere scholen?

We hebben een aantal interessante roosteroplossingen op een rij gezet: Ervaringen scholen onderwijs op afstand. En hoe ervaren scholieren het onderwijs op afstand? Lees hier het interview.

Wilt u zelf ook uw roosteroplossing delen? Stuur een mail naar info@zermelo.nl.


Aanpassingen in de software

22 aprilExtra release 20.04.10
Leerlingen verdelen voor 1,5m-onderwijs
21 aprilExtra release 20.04.5
Pakketten accorderen, verbetering mondelingen
1 aprilPre-release 20.04
Hetzelfde rooster, kleinere groepen
  • No labels