Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Het pakketkeuzeprogramma voor de decaan is volledig webbased. De Met de module Decaan beheert u volledig online de pakketkeuzes. U als decaan hoeft geen aparte applicatie te installeren, maar kan u kunt al zijn uw activiteiten via het Zermelo Portal zelf beheren. Hierdoor is de decaan niet meer gebonden aan een werkplek, maar heeft hij in het portal uitvoeren. Hierdoor bent u niet afhankelijk van de roostermaker maar heeft u via het internet altijd toegang tot de actuele gegevens.

Met de nieuwe keuzeformulier-editor stelt de decaan zelf met een paar eenvoudige klikken u zelf het keuzeformulier samen. Vervolgens kunnen deze in het portal gekoppeld worden aan bijvoorbeeld afdelingen. De decaan kan dan online in het nieuwe pakketkeuze-overzicht alle keuzes invoeren en beheren.Voor leerlingen is het mogelijk om online de pakketkeuzes in te voeren, en dit bijvoorbeeld thuis te doen, samen met hun ouders. Via het geleide keuzeproces neemt de software de leerling mee door de verschillende stappen van het formulierkunt u dit keuzeformulier koppelen, bijvoorbeeld aan afdelingen.

In het portal vindt u het overzicht van pakketten en kunt u zelf alle keuzes en pakketten beheren. U kunt leerlingen ook zelf, bijvoorbeeld thuis met hun ouders, hun keuzepakket laten invullen in het portal. De leerlingen worden door de software vanzelf door het formulier heen geleid. Na een definitief akkoord van de decaanu, krijgt beschikt de roostermaker automatisch over de nieuwe pakketkeuzes in zijn programma te zienactuele vakkenpakketten in de Zermelo Desktop.

Inhoudsopgave

Children Display
depth2