Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 4 Next »

Met de module Decaan beheert u volledig online de pakketkeuzes. U hoeft als decaan geen aparte applicatie te installeren, u kunt al uw activiteiten in het portal uitvoeren. Hierdoor bent u niet afhankelijk van de roostermaker maar heeft u via het internet altijd toegang tot de actuele gegevens.

Met de keuzeformulier-editor stelt u zelf het keuzeformulier samen. Vervolgens kunt u dit keuzeformulier toewijzen aan leerlingen, bijvoorbeeld aan een afdeling.

In het portal vindt u het overzicht van pakketten en kunt u zelf alle keuzes en pakketten beheren. U kunt leerlingen ook zelf, bijvoorbeeld thuis met hun ouders, hun keuzepakket laten invullen in het portal. De leerlingen worden door de software vanzelf door het formulier heen geleid. Na een definitief akkoord van u, kan de roostermaker over de actuele vakkenpakketten in de Zermelo Desktop beschikken en daarmee aan de slag gaan voor het rooster.

Op deze pagina's nemen we al deze onderdelen van het proces rondom pakketkeuzes met u door. Deze handleiding hebben we geschreven voor een decaan en u hoeft dus geen toegang tot Zermelo Desktop te hebben om deze software te gebruiken.

Inhoudsopgave

 

  • No labels