Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

You are viewing an old version of this page. View the current version.

Compare with Current View Page History

« Previous Version 6 Next »


Wanneer u een Toetsweek hebt die niet gelijk is aan een complete week, dan kunt u de planningsperiode aanpassen door in de afgeknipte week naar de jaarplanner te gaan.

U selecteert bij tijdvakken de juiste week en vervolgens klikt u de dagen die niet bij de toetsweek horen weg. Op deze dagen zullen dan geen Toetsen geroosterd worden.


Tip

Het aanpassen van de planningsperiode kan handig zijn omdat u dan niet deze dagen hoeft te blokkeren bij het verdelen van de toetsen over de dagen. Weet u niet van te voren hoeveel dagen er precies nodig zijn, dan kunt u beter dat wél met blokkades regelen die u eventueel later weghaalt als er een dag bij moet.


Werkdag start - en eindtijd

Als u de aanvangstijd van Toetsen wilt vastleggen dan kunt u dit aanpassen door in het Toetsrooster scherm te klikken op Opties > Werkdag start - en eindtijd 


U kunt de begin en/of eindtijd aanpassen door met de cursor respectievelijk aan het begin of aan het eind van de groene balk te gaan staan en deze te verslepen naar de juiste tijd.Pas op!

De eindtijd is ook de eindtijd van de mondelingen. Als u de toetsdagen te vroeg laat eindigen bestaat de kans dat u niet al uw mondelingen geroosterd krijgt!
Op deze pagina

Zie ook

  • No labels