Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Inleiding

Op deze pagina geven we u een overzicht van de gegevens die u kunt importeren in de menu's van Onderwijs. In de tabellen ziet u welke gegevens (velden of kolommen) u kunt importeren, of een gegeven verplicht is, en hoe de gegevens moeten zijn opgebouwd. Indien dat relevant is, geven we u nog verdere informatie of advies in de kolom opmerking.

(tick) Een groen vinkje betekent dat deze optie beschikbaar is, als het gaat om nieuwe importeren of bestaande bijwerken. In de kolom verplicht betekent een groen vinkje dat dit gegeven verplicht is bij het importeren.

(error) Een rood kruisje betekent dat deze optie niet beschikbaar is, als het gaat om nieuwe importeren of bestaande bijwerken.

Voor meer informatie over het importeren van gegevens verwijzen we u naar CSV-bestanden importeren.


Onderwijs > Schoolstructuur > Vakanties

(tick) nieuwe importeren

(tick) bestaande bijwerken

veldverplichttypeopmerking
Naam(tick)tekst
Start
dd-mm-jjjj
Eind
dd-mm-jjjj
roosterprojectOnderwijs > Schoolstructuur > Lokalen

(tick)nieuwe importeren

(tick) bestaande bijwerken

veldverplichttypeopmerking
Naam(tick)tekst 
Hoofdvestiging(tick)tekstEen of meerdere vestigingen. Deze vestigingen moeten reeds in het portal aangemaakt zijn (Beheer > Portal-inrichting > Vestigingen)
Nevenvestiging 
tekstEen of meerdere vestigingen. Deze vestigingen moeten reeds in het portal aangemaakt zijn (Beheer > Portal-inrichting > Vestigingen)

Capaciteit (les)

(tick)123 (geheel getal)

Nodig als u met maatwerk leerlingen aanmeldt voor lessen.

Capaciteit (ouderavond)
123 (geheel getal)

Onderwijs > Lessentabel 

(error)  nieuwe importeren 

(tick) bestaande bijwerken

veldverplichttypeopmerking
Vak in kolom 1(tick)tekst Een of meerdere vakken. deze vakken moeten reeds in het portal zijn aangemaakt en gekoppeld aan het roosterproject  (Onderwijs > Keuze-aanbod) 
Afdelingen in rij 1(tick)tekstEen of meerdere afdelingen. Deze afdelingen moeten reeds in het portal aangemaakt zijn (Onderwijs > Afdelingen )
Tijdvakken in rij 2(tick)tekst Een of meerder tijdvakken. Deze tijdvakken moeten reeds in het portal zijn aangemaakt (Onderwijs > Schoolstructuur > Tijdvakken)
Uren 
123 (geheel getal) de uren verdeling over de tijdvakken 
  • No labels